logo_vamor
Keresés
Close this search box.

BEMUTATKOZÁS

Rövid cégbemutatás

Rugalmas pontos, megbízható szolgáltatások
(környezetvédelmi termékdíj, energia vámkezelés, jövedéki ügyintézés, vámtanácsadás, intrastat ügyintézés, hulladékgazdálkodási ügyintézés) kedvező áron

A VÁMŐR Kft. már több mint 20 éve áll ügyfelei rendelkezésére környezetvédelmi termékdíjjal, energia vámkezeléssel, jövedéki adótanácsadással, intrastat ügyintézéssel, vámtanácsadással és hulladékgazdálkodási szolgáltatásaival.

A környezetvédelmi termékdíj szabályozásait a kezdetek óta nyomon követjük, az elmúlt 10 évben pedig a környezetvédelmi termékdíjhoz kapcsolódó szolgáltatások (tanácsadás, nyilvántartás vezetés, bevallás elkészítése) ügyfeleink bizalmának köszönhetően cégünk egyik fő profiljává vált. 

Partnereink költséghatékonysági igényéhez igazodva a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos szolgáltatásainkat hulladékgazdálkodási tanácsadással is kibővítettük.

Az energia vámkezeléssel kapcsolatos kötelezettségeket az energia piac liberalizációja óta követjük, együtt fejlődünk vele, és folyamatos kapcsolatban állunk az illetékes hatóságokkal.

Ezek mellett sok ügyfelünknek segítünk jövedéki tanácsadással és ügyintézéssel, vámtanácsadással, továbbá intrastat ügyintézéssel.

AEO engedély

Rendelkezünk vámügynöki engedéllyel és AEO C tanúsítvánnyal.

vamor-megbizhato-szolgaltatasok

Célkitűzéseink

A jövőben is szeretnénk a felmerülő igényeknek és elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani partnereinknek, ahogy az elmúlt több mint 20 évben is tettük. Ahogy eddig, úgy a jövőben is igyekszünk elnyerni partnereink/megbízóink bizalmát precíz, szakszerű munkánkkal. Tevékenységünk során igyekszünk mindig személyre szabott egyedi megoldásokat keresni ügyfeleink számára.

Továbbra is jelezzük a jogalkotó felé a partnereinknél felmerülő igényeket, problémákat és ahogy a múltban is többször sikeresen közreműködtünk a környezetvédelmi termékdíj törvény módosításában, úgy a jövőben is megfogalmazzuk a jogszabály módosítási javaslatainkat és eljuttatjuk azt a jogalkotó felé.

Szakértői tanácsadásra van szüksége?

TEVÉKENYSÉGEINK

Környezetvédelmi termékdíj tanácsadás és ügyintézés

Környezetvédelmi termékdíj tanácsadás, teljes körű ügyintézés, jogszabályi megfelelőség vizsgálat – A kialakított termékdíjas rendszer folyamatos költséghatékony optimalizálása.

Energia vámkezelés

A Vámőr Kft. az energia piac liberalizációja óta segíti partnereit a hatóságokkal való minél egyszerűbb és gördülékenyebb együttműködésben.

Jövedéki tanácsadás és ügyintézés

Jövedéki tanácsadás a jogszerű gazdálkodói működéshez; jövedéki tevékenységhez szükséges jövedéki engedély beszerzése; jövedéki termék tekintetében tarifális besorolás, esetlegesen KÉV ügyintézés.

INTRASTAT tanácsadás és ügyintézés

Teljes körű intrastat ügyintézés, szaktanácsadás – Rendelkezünk az Intrastat adatszolgáltatások elkészítéséhez szükséges hatósági regisztrációval, kapcsolattal és szakértelemmel, magyar és angol nyelven.

Vámtanácsadás, vámfizetés megosztás, összevont vámfizetés

Megbízóink számára elérhetővé teszünk egy olyan rendszert, amely leegyszerűsíti a vámhatározatok pénzügyi rendezését és amelyet a vámhatósággal szoros együttműködésben üzemeltetünk.

Hulladékgazdálkodási ügyintézés

Az Országgyűlés 2012 év végén elfogadta, és 2013. január 1.-jén hatályba lépett a hulladékról szóló törvény (Ht.), amely új szabályokat és fogalmakat vezetett be a hulladékokkal kapcsolatosan.